Βιογραφικό


Περικλής Κ. Σύρος MD, MSc

Επεμβατικός Αρρυθμιολόγος
Επιμελητής Α καρδιολογικής κλινικής
Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
Ο Περικλής Σύρος είναι Στρατιωτικός ιατρός Ειδικός Καρδιολόγος και Επεμβατικός Αρρυθμιολόγος

Εισήχθη το 2000 κατόπιν πανελλήνιων εξετάσεων στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και τοποθετήθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό .

Ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Καρδιολογικό Τμήμα του Γ.Ν. Αθηνών Ιπποκράτειο. Παράλληλα απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση.

Μετεκπαιδεύτηκε στην Καρδιολογική κλινική του IRCSS Policlino San Donato στο Μιλάνο της Ιταλίας στην προληπτική καρδιολογία και στις συγγενείς καρδιοπάθειες.

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας του εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Citta della salute e della scienza του Τορίνο στην Ιταλία στην εμφύτευση καρδιακών συσκευών ( Βηματοδοτών , Απινιδωτών ) και στην επεμβατική αντιμετώπιση αρρυθμιών ( Επεμβατική ηλεκτροφυσιολογία ) με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών χαρτογράφησης.

Υπηρέτησε ως Ιατρός στη Φρεγάτα Θεμιστοκλής και έχει διατελέσει Τμηματάρχης του Καρδιολογικού Τμήματος του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Από το 2016 είναι επιμελητής της Καρδιολογικής κλινικής του Ναυτικού νοσοκομείου Αθηνών.

Κατέχει διαπίστευση στην Διαθωρακική Υπερηχοκαρδιογραφία από την Ευρωπαική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Απεικόνισης ( EACVI ).

Είναι μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας καθώς και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής και Αρρυθμιολογικής Εταιρίας ( ESC & EHRA ) .


Τελευταία Νέα

Νέα


Newsletter

Ενημερωτικό Δελτίο


Ωράριο Λειτουργίας

Επίσκεψη με Ραντεβού
Copyright Περικλής Κ. Σύρος 2022. All rights reserved.Copyright Περικλής Κ. Σύρος 2022. All rights reserved.